Perskit & reviewexemplaar


  • Wil je een review schrijven over dit boek? Dan kunnen wij je een gratis reviewexemplaar van het boek sturen. Mail hiervoor met redactie@gopher.nl.
  • Voor beeldmateriaal en teksten verwijzen wij graag naar onze perskit. Alle teksten in de perskit en op deze site zijn vrij te gebruiken, ook de passages en gedichten uit het boek.

Actie: verloot een exemplaar onder je lezers

Wil je een review of een aankondiging van het boek schrijven? Dan bieden wij gratis de mogelijkheid aan om een of meer exemplaren te verloten onder je lezers.

Het werkt heel simpel:

  1. Laat ons weten via redactie@gopher.nl in welk medium je wilt publiceren en wat het bereik en de doelgroep hiervan is. We denken aan vakbladen, personeelsbladen van zorginstellingen, human interest media, etc.
  2. Wij laten je weten hoeveel exemplaren je kunt verloten.
  3. Je zet zelf de verlotingsactie op. We helpen je met een voorbeeldtekst die je kunt gebruiken.
  4. We moedigen je aan om ook ruchtbaarheid te geven aan deze actie en het boek via je social media kanalen. Dit helpt bij het onder de aandacht brengen van dit onderwerp. De royalty’s gaan overigens voor 100% naar onderzoek naar en voorlichting over Lyme.
  5. Je selecteert de gelukkige winnaar(s).
  6. Je mailt ons het postadres waar we het boek heen kunnen sturen. Wij verzorgen de rest.

Interviews met Jolien Plantinga

Het is mogelijk om Jolien te interviewen. Je kunt direct contact met haar opnemen via Plantinga@Outlook.com. Wegens haar beperkte belastbaarheid, verzoeken we voorafgaand vast een blik te werpen op de veelgestelde vragen in de perskit.